Відкатні ворота: широке поширення

Практика показує, що найчастіше в заміському будинку або на дачі встановлюють розсувні ворота. Вони відмінно служать для захисту і справно функціонують, але займають досить багато місця. Такий варіант однозначно не підходить, якщо у Вас маленький садову ділянку.


Вибір воріт

При виборі воріт варто звертати увагу не тільки на фінансову сторону питання і їх зовнішній вигляд, а головним чином, легкість в експлуатації.


Вибір в'їзних воріт

При виборі в'їзних воріт самостійно, потрібно звернути увагу на загальний стиль будинку


Дизайн воріт

Великий вибір гаражних воріт на сучасному ринку дозволяє створити унікальну конструкцію, яка ідеально впишеться в загальний стиль.


Акція

 Акція від ТОВ "ТОРОС ВОРОТА" на ворота Alutehc і автоматику Comunello.


Ролетні системи: навіщо вони потрібні?

Ролетні системи стають досить універсальними у використанні останнім часом. Вони служать і гратами для вікон і дверей, і в якості виїзних гаражних воріт.


Установка автоматичних воріт

Автоматичні секційні ворота - найпопулярніший варіант серед сучасних людей, які віддають перевагу комфорту.


Як вибрати гаражні автоматичні ворота?

Секційні ворота - найкращий варіант, хоч і вище в ціні, ніж звичайні металеві. Ця додаткова плата не просто за захист від вологості і бруду, а й за відмінну теплоізоляцію і комфорт, яку забезпечує автоматика.


ALUTECH

Автоматика ALUTECH


Ролети на вікна - на що звернути увагу

Ролети - це відмінна альтернатива металевим ґратам, яка буде не тільки надійно захищати вас, а ще й зробить ваш будинок більш красивим і стильним. Вибір ролетів на вікна - справа непроста, адже потрібно звернути увагу на певні речі, які дозволять знайти вам ідеальний варіант.


Перевага нашої компанії "ТОРОС ворота"

Команда " ТОРОС ворота " йде в ногу з часом. Завдяки чому наші показники професіоналізму кожен день ростуть. Всі замовлення виконуються швидко і в строк. Для нас не є головною метою продати. Ми гарантуємо подальшу співпрацю з клієнтом, післяпродажний сервіс і консультування.


Шлагбауми AN-Motors

Шлагбауми AN-Motors – це універсальні та якісні шлагбауми, що розробляються в Білорусії і изготовляющиеся в Китаї з урахуванням всіх технічних і кліматичних особливостей країн СНД


Перевага автоматичних шлагбаумів

Автоматичні шлагбауми мають більш вдосконалену конструкцію в порівнянні з ручними. Вони повністю автоматизовані, що дозволяє управляти ними дистанційно.


Перевага автоматичних гаражних воріт

При покупці або спорудженні гаража важливо необхідно визначиться з тим, який вид гаражних воріт використовувати. Гаражні двері бувають автоматичні і механічні.


Фурнітура для відкатних воріт

Перш ніж приступити до конструювання таких воріт необхідно придбати якісну фурнітуру, адже від її міцності і надійності завісbn довговічність збудованих воріт.