Промислові автоматичні секційні ворота для підприємств

Відмінним варіантом для облаштування підприємств бізнесу та виробництва стануть промислові автоматичні секційні ворота. Встановивши подібну конструкцію, можете не турбуватися, що механічне пристосування вийде з ладу. На такому варіанті воріт зупиняються провідні світові компанії, оскільки це не лише запорука якісної експлуатації, а й безпеки. Перевагою автоматичних воріт є те, що вони підходять під будь-який стиль архітектури.

Принцип роботи секційних автоматичних дверей полягає в тому, що вони відкриваються вертикально, секції пересуваються на петлях, які прямують по шинах, після чого секції опиняються під перекриттям будівлі.

Переваги автоматичних секційних воріт

Основне призначення секційних воріт – закриття вільного отвору. Але на відміну від дверей, така механічна конструкція має ряд переваг:

  • вертикальний механізм відкриття дверей дозволяє звільнити місце або перед входом або всередині приміщення;
  • дозволяє нейтралізувати звуки, зазвичай проникають у будинок із зовнішнього середовища;
  • важко піддаються злому;
  • є безпечними;
  • підходять практично під будь-який вид отвору;
  • зроблені у класичній формі, мають привабливий зовнішній вигляд.

Крім того, такі ворота мають функцію відкриття закриття вручну, або автоматично (тут все в залежності від побажань покупця): натискання кнопки управління або виклику телефону на спеціальний номер.

Експлуатація промислових автоматичних воріт

Подібна механічна конструкція не замінна на пожежних частинах, автомийках, сільськогосподарському виробництві та складах. Варіанти монтажу передбачають можливість встановлення секційних воріт у приміщеннях із нестандартними отворами. Ширина автоматичного механізму промисловості може становити до 7-8 метрів. Сам процес монтажу триває не більше 3-4 годин.

Аварійне розблокування

Автоматичні секційні ворота для промисловості працюють електрикою, за його відсутності спрацьовує автоматичне блокування. Для того, щоб відкрити ворота існують два методи:

  • внутрішнє розблокування: достатньо потягнути шнур, що прикріплений до каретки;
  • зовнішня – можлива за наявності трьох складових: циліндра-замка, троса та ключа.