Чому варто встановлювати шлагбауми NICE?

Шлагбаум являє собою захисний пристрій, яке виконує функцію бар'єру від вторгнення небажаного відвідувача на закритий або об'єкт, що охороняється. З його допомогою можна регулювати рух дорожнього транспорту і в'їзд на територію приватної власності. Італійський виробник Nice пропонує сучасні якісні конструкції, які відрізняються зносостійкістю і високими технічними характеристиками.

Одним з головних переваг автоматичних шлагбаумів Nice є широкий асортимент пристроїв, які можна використовувати в різних місцях, таких, як залізничні переїзди, медичні або освітні установи, військові організації, автомобільні стоянки та ін. Безперебійну роботу за будь-яких погодних умовах і в різних кліматичних поясах забезпечують спеціальні додаткові модифікації у вигляді вбудованих блоків підігріву і прогумованого матеріалу окремих деталей.

Крім великого терміну експлуатації шлагбауми компанії Nice відрізняються можливістю зміни налаштувань, функцією автоматичного управління декількома пультами і можливістю придбання додаткових пристроїв. Це сприяє спрощенню у використанні, а також легкості і безпеки при їх установці або заміні.

Шлагбауми Nice мають безліч різновидів. Вони дозволяють забезпечувати перекриття для будь-яких доріг, ширина яких досягає від 3 до 12 метрів. Безпека транспортного засобу і його захист від пошкоджень досягається за рахунок наявності спеціального вбудованого датчика, здатного своєчасно виявляти всі можливі перешкоди.

Італійська компанія Nice пропонує свою продукцію за дуже вигідною ціною, яка в порівнянні з іншими виробниками значно нижче. Таке співвідношення вартості і якості дозволяє даному виробнику залишатися затребуваним на сучасному ринку і не поступатися своїм іноземним конкурентам.

Якість роботи дорожніх шлагбаумів багато в чому визначається правильно організованим місцем в'їзду та інфраструктурою тієї місцевості, де планується установка даного автоматичного пристрою. Завдяки широкому модельному ряду, який пропонує компанія Nice, не важко вибрати підходящий варіант.

Таким чином, шлагбауми Nice гарантують надійну і безперебійну роботу, а також дозволяють убезпечити свій особистий об'єкт від сторонніх очей. Можливість їх використання в нічний час забезпечується завдяки наявності світловідбивних наклейок. Необхідні фотоелементи можна замовити паралельно за рахунок додаткової функції доукомплектації.

Всі роботи по установці автоматичних пристроїв компанії Nice проводяться компанією ТОРОС згідно заздалегідь обумовленим вимогам в рамках існуючого проекту і не суперечать пунктам чинного законодавства. До початку монтажу всі відповідні інстанції попередньо повідомляються про майбутні дії.