Автоматизація ворітних систем

Технологічний прогрес із кожним днем ​​все більше входить у наше життя. Зокрема автоматизація всіх сфер діяльності людини, що поступово звільняє нас від виконання, здавалося б, найпростіших дій. Зовсім недавно ми навіть подумати не могли, що пилосос може самостійно прибирати будинок. Подібне, все міцніше влаштовується в нашому житті, роблячи його комфортнішим і простішим. Прогрес технологій не оминув гаражні та інші ворота.

Автоматизація ворітних систем

Використання автоматизованих систем, позбавить вас від ручного відкривання воріт. Особлива незручність цей процес може завдавати, наприклад, в холодну або дощову погоду. Усім нам, після продуктивного трудового дня, швидше за все хочеться сісти у зручне крісло і розслабиться. А тут ще сльота, мороз, болото. Автоматика зробить всю процедуру за вас.

Весь комплект автоматики, вміщує:
- Привід воріт. Свій для кожного типу воріт.
- Датчики обмеження. Відкриття та закриття воріт, що відповідають за зупинку, в крайніх положеннях.
- Приймач радіосигналу.
- Дистанційний пульт керування.
- Фотоелементи та світлові індикатори. Найчастіше є опціональною функцією.

Так само, автоматика буває різних видів. Для кожного типу воріт, а їх існує три: секційні, розстібні, відкатні, своя автоматика. У секційних воротах використовується стельовий, для легких або вальний приводів, що використовується для великих і важких секційних воріт. Ворота, електропривод зсуває вздовж зубчастої рейки. Черв'якові, гідравлічні лінійні та важільні приводи використовуються в розпашних воротах.

Як вибрати автоматику

Вибравши автоматику залежно від типу вашої брами, слід вибрати і виробника. Глибоко вникати в це вам немає потреби. Досвідчені співробітники "Торос Ворота" допоможуть Вам зробити свій вибір. І навіть зможуть запропонувати можливість дистанційного керування зі смартфона. Головне, зверніть увагу на потужність пристрою, візьміть його з невеликим запасом. Адже петлі воріт з часом можуть іржавіти, і при недостатньому мастилі відкриватися будуть набагато гірше. Крім того, потужніша автоматика, розрахована на більшу кількість робочих циклів.

Ціна на автоматизацію цілком доступна кожному. Встановивши автоматичні ворота з дистанційним відчиненням, ви внесете у своє життя ще трохи комфорту.