Вибір ролетної системи для гаража

Облаштування гаража – це досить трудомісткий і кропіткий процес, адже кожен власник автомобіля бажає забезпечити максимальний захист для свого транспортного засобу – від зловмисників, атмосферного впливу та сонячного випромінювання Якщо ви саме цього і добиваєтесь, то вам варто вибрати ролетні. ворота для гаража , які мають масу незаперечних переваг.

ролетні системи

 

Компактність

При виборі гаражних воріт треба в першу чергу оцінювати розмір гаража, в якому вони будуть стояти. Ролетні системи можна встановлювати навіть в найменших або незручно розташованих гаражах, адже при їх відкритті полотно ролетів накручується на вал і ховається в захисний короб у верхній частині прорізу, не заважаючи в'їзду машини і не зачіпаючи комунікації, які розташовані під стелею.

Проста установка

Встановити ролетні ворота дуже легко, адже їх конструкція досить проста, з-за чого монтажні роботи займають зовсім небагато часу. Варто зауважити, що монтаж для ролетних систем буває вбудованого типу – короби і полотно з напрямними розміщуються в самому отворі, і накладного – напрямні знаходяться по боках, а короб – над самим проходом, що вимагає трохи більше місця в гаражі.

Безпека

Одним з найважливіших критеріїв вибору є безпека, яку ролетні системи забезпечують в повній мірі, адже їх можна обладнати спеціальними захисними пристосуваннями: інерційним гальмом для захисту від обриву полотна, ручним приводом на випадок відключення електрики або пристроєм, який гарантує неможливість зіткнення воріт з перешкодою.

Захист від негоди

Ролетні системи виготовляються з алюмінію і наповнюються щільною піною, що гарантує особливу міцність і стійкість до поривів вітру.

Комфортні умови всередині

Ролетні ворота дозволяють ідеально зберігати тепло, адже виготовляються з матеріалів, які забезпечують теплоізоляцію, при цьому гарантуючи оптимальну вентиляцію. А з допомогою прозорих вставок в ролетах ви зможете рідше включати освітлення в гаражі.

Тривале використання

Спеціальне покриття ролетних воріт захищає їх від сонячних променів, корозії, перепадів температури, подряпин і потертостей. Також ворота, як правило, володіють надійними комплектуючими, які досить довго служать своїм власникам, і не вимагають постійного ремонту.

Оптимальна ціна

На відміну від інших гаражних воріт – орних, секційних і поворотних – ролетні ворота набагато доступнішим за ціною, але при цьому володіють таким же високим якістю.

Гарний дизайн

Ролетні системи можна знайти в будь-якому колірному рішенні і будь-якому дизайні – вони будуть ідеально підходити під інтер'єр будинку, а також підкреслювати її індивідуальність. .