Особливості промислових воріт

Промислові ворота розраховані спеціально для будівель та підприємств з великими отворами, для в'їзду великих вантажних машин. Наприклад, такі типи воріт застосовуються на автомийках, складах, ангарах, пожежних частинах .

Однією з вимог таких воріт є довгострокова та надійна повсякденна експлуатація.

Така конструкція зазвичай встановлюється там, де звичайні гаражні ворота не витримують інтенсивного використання. Наприклад, гаражні секційні ворота, якщо будуть встановлені на підприємстві або ангарі, на якому по кілька десятків разів на день двері піднімаються і спускаються, то через якийсь час вони можуть вийти з ладу. Природно оновити рухи воріт можна завдяки ремонту, але ситуація призведе і так, до того, що ворота потрібно буде замінити, на спеціальні для промислових будівель.

Типи промислових воріт:

  1. Промислові секційні ворота. Рух відбувається знизу вгору. Частини секцій по черзі входять вгору в конструкцію, розміщену паралельно підлозі і стелі.
  2. Сталеві ворота. Незамінний такий пристрій стане в аеропорту, а також у будинках транспортних гаражів, призначених для вантажних машин. Такі ворота бувають одно-двостулковими. Також передбачено варіант теплоізоляції. Можлива присутність скління, або додаткової решітки, залежно від переваг покупця.
  3. Пластикові завіси. Призначені для невеликого плоского закриття ангарів або подібних будівель. Такі смуги мають відмінну технічну характеристику – завдяки щільності закриття можуть зберігати протягом тривалого часу тепло в приміщенні.
  4. Рулонні ворота та решітки. В основному такі конструкції складаються або з алюмінію, сталі або ржавіючої сталі. Головна перевага – низька ціна.
  5. Маятникові. Призначені для розміщення всередині промислових приміщень.
  6. Ворота, що складаються.   Використовуються зазвичай у будівлях із низькою висотою. Така конструкція не ускладнює перекриття.
  7. Ворота для гаражів. Ворота піднімаються нагору під нахилом. Остаточно положення паралельно доріжку заїзду. Такі ворота потішать тривалою експлуатацією. Одним із мінусів, такий пристрій не захищає від холоду.

Технічні характеристики

Промислові ворота мають підвищену жорсткість, що дозволяє убезпечити об'єкт від побудованого втручання. Зазвичай конструкція такого пристрою є автоматичною, що суттєво полегшує функціонування всього підприємства – немає витрат на час механічного відкриття/закриття воріт. Крім того, бувають ворота зі спеціальним підсвічуванням, які дають можливість їх проводити завезення товарів на склад або в ангар цілодобово. Такі ворота зазвичай довго служать навіть за посиленої експлуатації, при цьому не вимагаючи додаткових витрат на ремонт.

Всі віпи промислових воріт можна придбати у Вінницькій компанії ТОРОС.