Секційні ворота набирають все більшої популярності серед власників великих підприємств

Секційні ворота набувають все більшої популярності серед власників великих підприємств, а також для гаражів приватних будинків.

Конструкція працює, завдяки з'єднанню секцій петлями, які пересуваються спеціальними шинами, що регулюють напрям, що прикріплюватися до прийому на стелі. Секції таких воріт по черзі йдуть нагору, утворюючи при цьому простір для входу або в'їзду. 

Є три типи секційних воріт:

  • Гаражні. Основна перевага таких воріт полягає в тому, що вони можуть бути встановлені на різних параметрах. Така особливість робить їх практично ідеальними серед усіх можливих видів конструкцій для перекриття гаражного отвору. Можливість вибору забарвлення чи рельєфного оформлення зможе суттєво підняти рівень рентабельності підприємства чи гарного смаку господаря.
  • Промислові. Використання цього типу воріт на підприємствах є необхідним. Порівняно з гаражними воротами, дані секційні ворота є набагато більших розмірів, що дозволяє заїжджати до приміщення не тільки легкових та вантажних машин, а й фур. Крім того, такі ворота стануть ідеальним рішенням для експлуатації на автомийках, пожежних частинах, пунктах ремонту транспорту.
  • Панорамні. Як різновид промислових воріт, призначені для огляду усередині приміщення. Такі ворота зазвичай використовуються на виставах автомобілів в автосалонах.
     

Технічні характеристики

Від технічних характеристик, природно, залежатиме і термін експлуатації секційних воріт. Наприклад працездатність промислових секційних воріт набагато вище гаражних.

 Для створення секційних воріт зазвичай використовуються сендвіч-панелі, які не пропускають усередину приміщення холод, протяги або шум з вулиці. Завдяки особливій щільності панелей між собою, такі ворота захистять Вас від злому.

Керувати такими можна через пульт, або за допомогою механічного важеля, що дозволяє працювати конструкції, навіть якщо раптом відключили світло. Крім того, на додаток можна придбати собі будь-які пристосування до воріт – додаткове освітлення тощо.