Основні відмінності промислових воріт від гаражних

Промислові секційні ворота створені спеціально для комерційних об'єктів. Такі ворота необхідні в цехах, заводах і складах.

Головна їхня відмінність від звичайних гаражних - ціна, саме на неї відразу звертають увагу. Адже промислові ворота стоять на порядок дорожче, але ця різниця компенсована додатковими властивостями.

По-перше, це збільшений ресурс пружин механізму, який відповідає за безперебійну і справну роботу. І побутові секційні, і промислові ворота мають схожу конструкцію і однаковий принцип руху. Але ресурс промислових воріт набагато вище. Вони здатні витримати до 100 000 циклів "вгору-вниз". Тоді як, побутові розраховані лише на 25 000 циклів "відкрити-закрити".

По-друге, відрізняються розміри отвору гаража і габарити самих воріт. Ширина прорізу для промислових становить до 7 метрів, а висота - до 6 метрів. До того ж, вони набагато міцніше і надійніше, адже розраховані на велику і постійну навантаження. Промислові ворота відрізняються від побутових не тільки посиленим профілем конструкції, але і подвійними бічними роликовими кронштейнами, які здатні витримати велику вагу.

По-третє, промислові ворота мають захисне покриття. Таким чином, їх можна ставити навіть в місцях з підвищеною вологістю. Антикорозійні властивості значно збільшують термін служби. Такі ворота не втрачають своїх зовнішніх властивостей і функціоналу в процесі експлуатації. Важливим є те, що вся фурнітура, троси, осі роликів і металовироби виготовлені з міцної нержавіючої сталі. Промислові ворота не будуть скрипіти або заклинювати після тривалого використання.

Також наголошується відмінність у монтажі. Побутові ворота встановлювати набагато простіше. Але у промислових існує можливість їх виставляти з різними кутами нахилу напрямних. Це означає, що вони можуть підніматися навіть вертикально. Тоді як звичайні гаражні ворота зустрічаються тільки в стандартних варіантах.

Промислові ворота мають підвищену системою безпеки. Вони набагато більше і важче, відповідно потребують надійного захисту від обриву троса.

Якщо ворота використовувати за призначенням, то все їх види практичні, функціональні і довговічні. Виробники подбали про всі нюанси конструкції і врахували всілякі варіанти майбутньої експлуатації. Якщо Ви не знаєте який тип воріт Вам вибрати, то фахівці компанії "Торос" допоможуть Вам визначиться з підходящим варіантом!