Нестандартні секційні ворота

На сучасному ринку представлена ​​величезна кількість секційних воріт. Всі вони мають різний зовнішній вигляд, але єдиний принцип механізму функціонування.

Секційні ворота - найбільш вигідний вид воріт, які виготовляються з сендвіч-панелі. Їх відмінна риса: вони відкриваються вгору, переміщаючись по напрямних в горизонтальне положення. Це дуже важливо для економії простору, особливо якщо у Вас невелика ділянка чи ні місця для орної конструкції в гаражі. Секційні ворота особливо зручні в зимовий період, адже відсутня необхідність розчищення від снігу для їх відкриття.

Багато виробників займаються виготовлення секційних воріт з різними нестандартними розмірами і модифікаціями. Ви можете замовити конструкцію такої форми і розміру, яка ідеально підійде для будь-якого отвору в будівлі. У сучасному дизайні важливу роль відіграє оформлення воріт. Більшість будинків будується в єдиному стилі, тому потрібно підібрати таку конструкцію, яка не просто впишеться в загальний екстер'єр ділянки, але і стане особливою родзинкою.

Нестандартне рішення - прозорі суцільні ворота або вставки. Щоб домогтися такого ефекту, для матеріалу конструкції варто використовувати алюмінієвий профіль і акрилове скло. Таким чином, Ви зможете отримувати денне світло в гараж навіть із закритими воротами. До того ж, знизиться вага профілю, що полегшить їх використання. Окремі секції зі скла не тільки красиво виглядають, але і допомагають мати додаткове джерело світла в темному приміщенні.

Існують випадки, коли потрібно встановити невеликі ворота. Раціонально монтувати такий розмір, який ідеально підійде для необхідних габаритів. Пам'ятайте, що секційні ворота можна встановити практично в будь-якому місці, якщо це необхідно. Тому можна замовити навіть найменші конструкції.

Особливий вид секційних воріт - поворотно-підвісні. Даний тип вигідно використовувати для особливо габаритних конструкцій. Ворота будуть закриватися не стандартно до стелі, а заходити по боковій стіні. Таким чином, Ви як і раніше економите простір, але забезпечуєте додаткову надійність і довговічність габаритного профілю.

Ще одне нестандартне рішення - хвіртка у воротах. Це досить вигідний варіант для гаража. Хвіртка не займає багато місця при відкритті, а сама конструкція воріт стандартно виїжджає до стелі. Важливо врахувати те, що геометрична фігура отвору практично не має значення. Секційні ворота можна виготовити будь-якої форми, навіть зі вставкою хвіртки. Головне - щоб вони повністю відповідали геометрії нестандартного отвору.

Секційні ворота можуть служити відмінним доповненням архітектури. Великий вибір декоративних накладок дозволяє створити унікальний дизайн Вашого будинку. Також існує можливість замовлення художнього оформлення. Це означає, що на ворота завдано спеціальний малюнок, який додасть оригінальності і неповторного стилю.

Пам'ятайте: не буває невирішених завдань! Фахівці компанії «Торос» допоможуть підібрати Вам найбільш вигідний варіант воріт, які відмінно впораються зі своєю основною роботою.