Якими бувають гаражні секційні ворота?

Ще зовсім недавно у більшості власників автомобілів з'являлася реакція здивування побачивши секційні ворота, але сьогодні таку реакцію частіше побачиш, коли люди чують, що хтось збирається ставити у себе в гаражі звичайні розсувні ворота.

На сьогоднішній день саме  секційні гаражні ворота є найбільш конструктивними та високотехнологічними в порівнянні з іншими типами воріт, маючи цілу низку особливостей та переваг над іншими.

Перевага секційних воріт

Насамперед такі ворота відрізняються високим рівнем забезпечення хорошого ступеня терморегулювання, що вкрай важливо для дбайливого автомобіліста. По-друге, під час встановлення такого типу воріт суттєво економиться простір як усередині самого гаража, так і біля нього на вулиці. Не менш важливим є те, що встановити ворота можливо в отворах будь-якої форми, як арочної, так і скошеної і так далі. Крім того, їх використання дуже безпечне та не надає надмірної кількості зайвого шуму. Щодо ціни, то вартість секційних воріт вже майже не відрізняється від вартості звичайних металевих, а незабаром вже буде меншою. Ну, і крім усього іншого, секційні гаражні ворота вигідно відрізняються від інших завдяки своєму привабливому вигляду та витонченому стилю.

Галузь застосування

Усі перелічені якості надають секційним воротам можливість широкого застосування під час закриття в'їзних отворів у приватних гаражах, промислових підприємствах, магазинах, автосервісах, складах тощо.

Бувають ворота:

  • ручні
  • автоматичні (відкриваються та закриваються за допомогою спеціального пульта управління)

Нормальна установка воріт, як і їхня майбутня бездоганна робота, залежить від дотримання ряду правил і вимог щодо конструкції та поверхонь самого гаража.

Придбати такі ворота можна у місті Вінниця, прийшовши до одного з офісів ТОРОС.

Важливі особливості

Слід звернути увагу, чи збігаються по площині поверхні заплечики та перемички, поверхня гаражної підлоги та бокових сторін комірного отвору повинна бути точно вирівняна як по вертикальній, так і горизонтальній стороні. Також гаражна конструкція має бути достатньо потужною для того, щоб витримати кріплення досить великого та одночасно важкого механізму.

Експерти рекомендують також серйозно поставитися до вибору квітів панелі, адже від дизайну воріт потім може покращитися або зіпсується зовнішній вигляд всього фасаду будівлі, де вони будуть встановлені. Тому на цей момент також слід звернути увагу.