При встановленні воріт слід враховувати ряд особливостей

Конструкція огорожі повинна бути не тільки практичною, а й безпечною та настильною. Економія простору має стояти першому місці. Ворота відкотів відповідають необхідному рівню безпеки. Універсальна конструкція лише потребує якісного монтажу. У процес, якого входить заливка фундаменту, встановлення воріт та автоматики. При встановленні воріт слід враховувати ряд особливостей.

Технічні характеристики

Процес монтажу не такий складний, як це звучить теоретично, але краще довірити справу професіоналам.

Під час встановлення слід звертати увагу на технічні параметри.

  1. Якість отвору. Полотно воріт має зрушуватись плавно без упорів або стійок. Для досягнення кращого показника слід враховувати достатній простір і вагу конструкції, що монтується. Адже в майбутньому ворота почнуть кренитися, що створюватиме додатковий шум.
  2. Якість фундаменту. Під час створення хорошого фундаменту слід створити проект майбутньої конструкції. Дотримання точних параметрів – це гарантія тривалого терміну служби воріт.
  3. Якість конструкції. Складання воріт може мати ряд недоліків:
  • відкрита поверхня роликів (можливе влучення піску чи сміття – створення шумів);
  • неякісні кронштейни, що направляють (кривизна та майбутні зазори);
  • дешева автоматика (швидкий вихід із ладу).

Автоматика має відповідати рівню захисту. Якісне обладнання не піддається вологості, перепадам температур та вітру.

  1. Обшивка воріт. Полотно може обшиватись додатковими листами металу або дерева, декоративними елементами. Не слід забувати, що додаткова вага - це навантаження на опори, а значить шум.

Професіоналізм

Установка такої конструкції, як відкатні ворота, вимагає ретельного планування та відповідального підходу. Самостійна установка може спричинити дрібні проблеми, які в майбутньому переростуть у більш серйозні. Навіть такі дрібниці, як повітряний прошарок у бетоні, можуть змусити в перспективі змінювати не тільки механічну частину воріт, але й можливо весь фундамент. А це дороге задоволення.

Фахівці компанії ТОРОС  не лише теоретично навчені, а й уже встигли провести кілька десятків установок. Практичний досвід професіоналів – перша гарантія довговічності усієї конструкції.