Елементи керування автоматикою для воріт: від звичайних кнопок до радіокерованих брелоків

Відомо, що людина керує автоматикою воріт, рольставен, шлагбаума або парковок. Робити це можна як при прямому фізичному контакті з системою, так і віддалено. У другому випадку досить натиснути з'єднані кнопку, яка приведе автоматичну систему в роботу.

 

Деяких користувачів цікавить наступне питання: як обмежити кількість людей, у яких буде доступ до управління автоматичною системою відкриття. Батьки хочуть уникнути неприємних ситуацій, якщо до управління матиме доступ дитина. Адже простежити за всіма його руху не завжди вдається. Відповідальні за автоматику співробітники великих підприємств теж хочуть обмежити доступ і уникнути неприємностей. Актуальність питання зрозуміла. Відповідь досить простий.

 

Різновид товарів, які використовуються для управління в різних конфігураціях систем обладнання від Comunello дуже різноманітна. Кожен може вибрати для себе відповідно з особистими вимогами. Розберемося докладніше:

 

Одна маленька кнопка

Людина вибирає зручне місце, з якого буде керувати системою. Туди встановлюють проводки, під'єднані з блоком управління і встановлюють звичайну кнопку. За допомогою цієї системи можна управляти воротами, шлагбаумом чи дорожнім бар'єром.

 

Ключ-вимикач

Пристрій на сьогоднішній день є найбільш популярним. Все завдяки тому, що тільки власник цього пристосування зможе відкривати або закривати ворота, шлагбаум та інші автоматичні системи. Також у нього є можливість змінювати напрямок руху устаткування за допомогою повороту ключа.

 

Брелок з радіоуправлінням

Унікальна технологія, яка забезпечує максимум переваг. Відкриття і закриття воріт відбувається за допомогою дистанційного керування. Для цього досить під'їхати і на брелоку натиснути кнопку "відкрити". Заїхати в гараж, і натиснути кнопку "закрити". Не виходячи з машини ви будете спостерігати, як система автоматично відкриває і закриває ворота.

Найчастіше такого управління віддають перевагу сім'ї, у яких автомобіль водить і чоловік, і жінка, а також пенсіонери. Адже дамам і літнім людям не завжди легко і зручно відкрити ворота вручну.

 

Пам'ятаєте історію про відому персону, яка залишила ключі в машині і пішла відчиняти ворота, а в цей час у неї відвезли дитину, яка перебувала в салоні? Так ось, система радіоуправління - це саме те, з чим вам точно не загрожують подібні ситуації.

 

Для сучасних стандартів автоматичних систем дистанційного керування була спеціально розроблена серія радіопристроїв з частотою 433.92 Мгц.

 

Якщо у вас є, наприклад, і двоє воріт, і шлагбаум, і рольствія, управляти ними окремо можна з одного пристрою - пульт з чотирма кнопками MITTO. Брелок MITTO виготовлений за методикою "динамічного коду". Він забезпечує максимальну безпеку і конфіденційність при передачі сигналу. При кожному імпульсі - завжди різний код. Всього є більш 4 000 000 різноманітних комбінацій. Розпізнаються вони тільки спеціальним приймачем, який закодований так само, як і передавач. Ви часто, напевно, чули історії, коли зловмисники зламували подібні пристрої або сканували коди за допомогою спеціальних скануючих пристроїв. Пульти з дистанційним радіоуправлінням MITTO зроблені за спеціальною технологією, яка не піддається злому навіть найдосвідченішим хакерам і не сканується за допомогою скануючого пристрою.