Ролети віконні та для воріт

Ролети є механізмом, який надійно захищає віконні та дверні отвори від проникнення сторонніх осіб, від вітру та дощу, а також від інших погодних умов. Виглядають ролети симпатично, акуратно, їх можна підібрати до будь-якого екстер'єру. У спекотний літній день ролети забезпечать ділянці тінь та прохолоду, захистять кімнату від проникнення яскравих сонячних променів. Завдяки тому, що ролети міцні, вони захистять приміщення від попадання пилу та бруду, але пропускатимуть достатньо світла.

Ролет дуже зручно керувати. Ви можете  придбати ролети із системою автоматичного керування та спеціальними датчиками, які стежать за погодними умовами. Ролети можна встановлювати як на об'єкти, які тільки будуються, так і на об'єкти, які вже давно експлуатуються. Установка виконується у віконний отвір, на внутрішню чи зовнішню поверхню стіни.

 

Види ролетів

Віконні ролети бувають п'ятьма видами. Вони відрізняються виглядом профілю, з якого виготовлені, а також його шириною. Саме ці фактори впливають на вартість віконних та воротних ролет. Ну і звісно, ​​на вартість впливають розміри виробу. Розрізняють чотири типи ролетних систем:

 

  • пружинно-енергетична система;
  • вироби із шнуровим приводом;
  • ролети з редукторним приводом;
  • ролети з воротковим приводом.

 

Якщо в будинку отвори маленьких розмірів та їх кілька, то найкраще використовувати ролети з ручним приводом. Велику популярність останнім часом набирають ролети з автоматичним керуванням. Хазяїн будинку може відпочивати і одночасно може керувати ролетами, як на всіх вікнах, так і на одному. Така система надійна та зручна.

 

Воротні та віконні ролети

Воротні ролети використовуються на отворах торгових складів, виробничих приміщеннях, ворітних отворах. Завдяки своїй компактності такі ворота чудово підходять для отворів, де згори знаходяться інженерні комунікації. Такі ворота доречно використати на невеликих ділянках. Ролетні ворота стійкі та надійні. Широкий асортимент кольорів на сайті  http://toros.vn.ua дозволяє підібрати оптимальний варіант. Також варто відзначити тривалий термін експлуатації віконних та комірних ролетів.

 

Віконні та воротні ролети встановлювати легко, але цю роботу треба довіряти виключно професіоналам, особливо це стосується моделей з електричним приводом. Замовити встановлення та купити якісні вироби ви можете у нашій компанії.