Переваги шлагбауму Comunello

При виборі шлагбауму слід покладатися, насамперед, на його універсальність, практичність та надійність. Всі ці якості мають шлагбауми італійського виробника Comunello, які є одними з найпопулярніших шлагбаумів у світі. І це не єдині їхні переваги.

Універсальність

Завдяки широкому вибору моделей, довжина яких коливається від 5 до 6 м, шлагбауми Comunello можна встановлювати в отворі будь-якої ширини зліва або праворуч за вашим бажанням. Зміна напряму установки стріли відбувається за допомогою перемикача, що робить використання шлагбауму простим і комфортним.

Надійність

Шлагбауми Comunello є автоматичними пристроями, які за відсутності електроенергії з легкістю можна перевести на ручне керування, і навіть у такому разі буде можлива інтенсивна експлуатація шлагбауму. А електроніка витримує перепади напруги не більше 180-270 У.

Міцність

Тумба шлагбаумів забезпечена додатковим ударостійким захисним корпусом із сталі та алюмінію. А легка та міцна стріла рухається плавно і залишається у певній позиції в кінцевому положенні за рахунок потужних та міцних балансувальних пружин.

Безпека

При ударі шлагбауми Comunello перестають рухатись. Також можливе встановлення додаткового обладнання: фотоелементи для страхування від ударів стрілою, спідницю для покращення видимості при поганій погоді та уловлювач стріли для запобігання пошкодженням та зняття додаткового навантаження зі пружинного механізму.

Швидкість

Шлагбауми рухаються зі швидкістю 2-11 сек, що залежить від ширини отвору, в якому вони знаходяться. Робочий ресурс шлагбаумів Comunello становить 1000000 циклів, що означає, що при 10 циклах на день пристрій зможе безвідмовно прослужити близько 10 років.

Індивідуальність

Ви можете самостійно змінювати рух стріли, програмувати час підйому та опускання шлагбауму, налаштувати автоматичний допуск, синхронізувати пару шлагбаумів.

Адаптація

На рухомих з'єднаннях використовується арктична мастило, що дозволяє шлагбауму працювати навіть при температурі -35°С.

Шлагбауми Comunello не тільки надійні та міцні, а ще й стильні, адже виготовляються за італійськими критеріями дизайну. Це все робить шлагбауми Comunello ідеальним варіантом для тих, хто хоче створити міцну перешкоду у будь-якому місці та у будь-який час.