Як вибрати гаражні автоматичні ворота?

Секційні ворота - найкращий варіант, хоч і вище в ціні, ніж звичайні металеві. Ця додаткова плата не просто за захист від вологості і бруду, а й за відмінну теплоізоляцію і комфорт, яку забезпечує автоматика.


Установка автоматичних воріт

Автоматичні секційні ворота - найпопулярніший варіант серед сучасних людей, які віддають перевагу комфорту.


Вибір в'їзних воріт

При виборі в'їзних воріт самостійно, потрібно звернути увагу на загальний стиль будинку


Вибір воріт

При виборі воріт варто звертати увагу не тільки на фінансову сторону питання і їх зовнішній вигляд, а головним чином, легкість в експлуатації.


Секційні ворота

Секційні ворота на сьогоднішній день є не тільки елегантною частиною екстер'єру гаража або в'їзду у двір будинку, але мають відчутні переваги. Почнемо, мабуть, з колосальної економії місця. Конструкція секційних воріт, дає можливість заощадити корисний простір. По-перше, не звужується місце для проїзду. Це особливо оцінять власники габаритних автомобілів. По-друге, такі ворота не заважають ні пішохідній зоні, ні проїжджої частини.


Автоматика для відкатних воріт. Рекомендації.

Більшість статей в інтернеті про автоматику для воріт публікується з метою продажу тієї чи іншої марки. І, звичайно ж, товар кожної компанії буде краще попередньої. Дуже мало можна знайти банальних рекомендацій з цього приводу. У цій статті розбиваються деякі міфи і надаються слушні рекомендації без згадки марок і виробників.


Фурнітура для відкатних воріт

Перш ніж приступити до конструювання таких воріт необхідно придбати якісну фурнітуру, адже від її міцності і надійності завісbn довговічність збудованих воріт.


Види і типи автоматичних воріт

Розвиток такої галузі як виготовлення автоматичних воріт відбувається швидкими темпами. Багато власників ділянок або приміщень схиляються до установки воріт з можливістю їх експлуатації без додаткових зусиль.


Додаткові знижки на ADS 400

Ми раді повідомити Вам про знижки до 27% на алюмінієві розпашні, відкатні ворота і хвіртки серії ADS 400!