Нова автоиатика

Пропонуємо вашій увазі нову лінійку автоматики та аксесуарів гаражної, відкотної та розпашної серії, фірми Alutech.

Нова автоматика Levigato для гаражних воріт – передові технології, яскравий інноваційний дизайн та довговічність експлуатації. Унікальна світлодіодна під світка. Висока швидкість закривання і відкривання 0,2 м/сек. Гарантійний ресурс 30 000 циклів. В наявності.

Автоматика Roto для відкотних воріт. Стабільна міцність. Максимальна функціональність. Італійський дизайн. Бездоганна якість. Автоматика адаптована до умов нашого регіону. Температура роботи з обігріваючим елементом до - 60 °C. Гарантований ресурс 100000 циклів. Скоро очікується у продажу.

Targo автоматика для промислових секційних воріт. Високий ресурс роботи. Зручність експлуатації. Висока степінь захисту для роботи в приміщенні з підвищеною вологістю ІР65. Скоро очікується у продажу.

Автоматика для розпашних воріт Ambio концептуальний дизайн. Вбудований механізм кінцевих вимикачів для точної зупинки воріт. Надійний захист ходової частини від забруднення та вологи. Повна адаптація до роботи в регіонах України. Робота при температурі – 40  °C з нагріваючим елементом. Один з найпотужніших двигунів мінімум 3000N. Скоро очікується у продажу.

Шлагбаум Bravo яскравий стильний дизайн. Вбудована під світка, працююча в режимі світлофора. Вбудований енкодер розширює функціональні можливості. Висока інтенсивність експлуатації 90%. Надійний мотор-редуктор з високим обертаючий момент 300 Н*м.

Аксесуари фотоелементи LUMINO, пульти дистанційного управління АТ – 4N, світлодіодна сигнальна лампа SOLE