Секційні ворота

Секційні ворота на сьогоднішній день є не тільки елегантною частиною екстер'єру гаража або в'їзду у двір будинку, але мають відчутні переваги.

Почнемо, мабуть, з колосальної економії місця. Конструкція. автоматичних воріт , Дає можливість заощадити корисний простір. По перше , Що не звужується місце для проїзду. Це особливо оцінять власники габаритних автомобілів. По-друге , Такі ворота не заважають ні пішохідній зоні, ні проїжджої частини.

Секційні ворота передбачають сендвіч панелі, що сприяє високій термоізоляції, у випадку, якщо мова йде про гаражі. Таким чином, відбувається економія на опаленні. А будуючи гараж, питанням енергозбереження, цікавиться в наш час кожна людина. Елементи, які впливають на теплоізоляцію, розташовані в самій конструкції воріт. Існує різна товщина панелей, тому вибираючи секційні ворота, враховуйте, чим товще конструкція, тим краще. Ви вже через перший місяць використання воріт, при мінусовій температурі, переконайтеся в коефіцієнті тепло заощадження.

Залежно від ущільнювачів конструкції, ще можна добитися і герметизації. Це відмінно захистить від опадів, пилу і протягів.

Найважливішим моментом використання секційних воріт, є безпека. Виробники воріт, як правило, гарантують міцність матеріалів конструкції, що захистить від злому і проникнення. Це, зможе підтвердити відповідність усіх вимог європейських стандартів. Тому не полінуйтеся перевірити відповідні документи виробника при покупці воріт.

Приємним доповненням буде і безпеку для пальців, так як прищемити їх такою конструкцією з вертикальним підйомом, практично неможливо.

Що стосується експлуатації, як правило, пружини теж захищені від поломки спеціальним механізмом, а також кронштейнами, які ретельно захищають троси від обриву, блокуючи полотно. Всі ворота мають спеціальну систему безпеки, яка автоматично повністю зупинить ворота, при контакті з яким-небудь перешкодою.

Ну і, звичайно ж, управління. Зручність використання, ви відчуєте вже з першого разу. Ви обов'язково оціните можливість, не виходячи з машини, відкрити ворота і в'їхати в гараж. Будь то сніг, дощ чи спека +30. При необхідності, такі ворота, без проблем можна відкрити і вручну. Наприклад, якщо у вашому районі, раптом, відключили світло.

Ще одна перевага секційних воріт - це безшумна, практично беззвучна експлуатація.

І як бонус, вибираючи секційні ворота, ви можете вибрати матеріал, ширину секцій і навіть колір. .