Установка і монтаж гаражних секційних воріт.

Якщо ви - автовласник і у вас є гараж, Ви очевидно зіткнетеся з питанням надійності свого майна. І тут єдино вірне рішення -. встановити секційні ворота Це не тільки красиво і безпечно, ще й дуже зручно. І це не кажучи вже про термоізоляції, герметизації і інших перевагах.

Переходячи, безпосередньо, до установки й монтажу секційних воріт воріт, Варто пам'ятати: чим більш вірний завмер - тим якісніше результат. Перше, що необхідно - це заміряти отвір. Не забувайте, що в деяких місцях, завмер може незначно відрізнятися. Тому слід заміряти висоту і ширину в декількох точках. Орієнтуйтеся по більшому виміру, так як. автоматичні ворота монтуються зсередини, це надалі допоможе уникнути зазорів і втрату тепла в гаражі, що достатньо важливо при експлуатації. Тут також, важливий рівну підлогу.

Далі, заміряє, відстань від краю отвору до бічних стін. Тут не завадило б, покликати когось на допомогу. Після цього, виміряйте відстань між перемичкою над прорізом і стелею. І можна приступати вже до монтажу. Помітьте для себе місця, де буде кріплення і монтаж направляючих. Пам'ятайте, що проріз слід очистити, якщо раніше були використані облицювальні матеріали.

Дуже важливо зробити чіткі виміри, встановлюючи секційні ворота, щоб надалі, уникнути перекосів. Не варто використовувати піну або підкладати різні деревинки. Краще скористатися, при необхідності, металевими прокладками, вибираючи потрібну вам товщину.

Врахуйте розміри прорізу, т. к. додаткове відстань знадобиться для правильної роботи системи. Зверху достатньо 30 см, а збоку до 40см. Зверніть увагу і на пружини, що регулюють троси. Запам'ятайте, важливе правило - троси постійно повинні бути натягнуті. Збирати полотно, правильно з нижньої секції.

Наступним етапом, варто зміцнити управління воротами і механізм підняття Тут головне не поспішати і уважно вивчити інструкцію до використання воріт. Всі кріплення, повинні бути в комплекті з секційними воротами.

Після установки воріт, перевірте їх пару раз у справі. Якщо ви все зробили вірно, то секційні ворота будуть легко опускатися і підніматися, як вручну, так і автоматично. .