Установка автоматичних воріт

Автоматичні секційні ворота - найпопулярніший варіант серед сучасних людей, які віддають перевагу комфорту. Автоматика дозволяє відкривати і закривати конструкцію сидячи в автомобілі і користуючись пультом. Ворота відрізняються практичністю, функціональністю і довговічністю. Важливим є те, що Ви завжди можете встановити звичайні секційні ворота і доставити автоматику через деякий час.

Якщо Ви вже визначилися з вибором і вирішили встановлювати саме секційні ворота, які будуть заходити вгору, то для початку потрібно перевірити гаражний отвір. Він повинен бути рівним і відповідати рекомендаціям виробника.

Установка відбувається зсередини приміщення. Стіна, в якій створено отвір, повинна перебувати в одній площині і без дефектів. Якщо отвір виконаний з щільного матеріалу, то перед монтажем його слід вирівняти штукатуркою або шпаклівкою.

Якщо ж матеріал пористий, то його краще зміцнити профільної трубою 80х40. Вона встановлюється в рівень з краєм отвору, також виготовляється і горизонтальна перемичка. Таким чином, виходить конструкція, в якій щільно фіксуються ворота. Для економії місця всередині гаража, трубу можна замінити куточком не менше ніж 75 мм.

Приділіть особливу увагу рівності підлоги, адже він повинен бути ідеальним: без западин і горбиків.

При самій установці автоматичних секційних воріт фахівці компанії "Торос Ворота" дотримуються всіх норм і рекомендацій виробників.

По-перше, важливо правильно відрегулювати притиск секції воріт до бічного ущільнювача. По-друге, нижня секція воріт встановлюється точно за рівнем. Це забезпечить щільне прилягання ущільнювача воріт до підлоги. Таким чином, всередину приміщення не буде потрапляти вода і бруд. Після правильного кріплення фурнітури проводиться монтаж наступної плити. Важливим є те, що відстань між секціями повинна бути 15 мм. Зміщуючи рукоутримувачі, регулюється притиск секції воріт до бічного ущільнювача. Перед установкою петель варто вирівняти всі секції за профілями хвіртки (якщо така є в конструкції). Етапи монтажу повторюються один за одним, доки всї панелі не стануть на своє місце.

Далі варто прикрити хвіртку і вирівняти по її профілю секцію. Самий останній етап - регулювання закривання і відкривання хвіртки. Якщо всю роботу виконати правильно, то Ви отримаєте ідеальні ворота, які прослужать десятки років.

Фахівці компанії "Торос Ворота" допоможуть Вам зробити правильні заміри і підібрати підходящу модель. Дзвоніть прямо зараз!