Секційні ворота: плюси і мінуси

Секційні ворота - найбільш вигідний вид воріт, які виготовляються з сендвіч-панелі. Їх відмінна риса: вони відкриваються вгору, переміщуючись по направляючих в горизонтальне положення. Це дуже важливо для економії простору. Секційні ворота особливо зручні в зимовий період, адже відсутня необхідність розчищення від снігу для їх відкриття. Також варто відзначити, що існує можливість замовлення сендвіч-панелі різних кольорів, яка впишеться саме у Ваш екстер'єр. Чим щільніше панель, тим затишніше буде Вашому автомобілю.

 

Плюси секційних воріт:

- компактність, адже вони не займають додаткового місця в гаражі або зовні;

- швидкий доступ в гараж, що дозволяє економити Ваш час;

- можливість вибрати будь-який розмір, який підходить саме під Ваш гараж і габарити автомобіля;

- дуже легко піднімаються руками без використання автоматики, їх може відкрити навіть дитина;

- функціональність, вони дуже зручні у використанні;

- гумові ущільнювачі забезпечують повну герметизацію як з боків, так і при приляганні до підлоги;

- не вимагають частого обслуговування;

- надійність і довговічність. Такі ворота служать десятки років, не втрачаючи при цьому своїх властивостей в процесі експлуатації;

- хороша теплоізоляція, яка дозволяє підтримувати в приміщенні комфортну температуру. Навіть взимку в Вашому гаражі буде затишно;

- безпека, адже на більшості моделей встановлюються захисні пристрої, які страхують від обриву троса або пружини;

- можливість установки автоматики. Дозволяє забезпечити собі додатковий комфорт, адже для того, щоб заїхати в гараж в дощову або снігову погоду не потрібно виходити з машини.

 

Мінуси секційних воріт:

- порівняно висока ціна;

- необхідність регулярно проводити сервісні роботи, в залежності від зазначеного виробником проміжку часу або від кількості циклів «відкриття-закриття».

 

Мінусів у гаражних секційних воріт набагато менше і це не дивно. Адже вони відрізняються практичністю, функціональністю і довговічністю. Головне визначиться з правильним розміром, щоб ворота щільно сіли в отвір стіни гаража.
Підібрати потрібну модель Вам допоможуть фахівці "Торос Ворота". Запорукою успіху компанії є подальше співробітництво. Ми здійснюємо післяпродажний сервіс і консультації з професійних питань. Звертайтеся!